Elhelyezkedés

Az Illaberek Panzió az Almagyar-domb nevű városrészben található. A várba és a belvárosba könnyedén eljuthatunk gyalog.
5 perc alatt a vár főbejáratánál vagyunk. Az óváros a várnál kezdődve folytatódik a Dobó-térrel és minden látnivalóval.
A fürdő bejárata kb. 15 perc gyalogosan.

A Szépasszony-völgy 5 km-re van tőlünk, a város túloldalán. Taxi kb. 1500 Ft a háztól.


Útvonal ajánlás:

Budapest felől az M3-ról Füzesabonynál letérve Makláron, Andornaktályán keresztül érkezünk Egerbe. A Kistályai útról jobbra kanyarodva a Kertész úton közelítjük meg a belvárost, egyenesen a Szarvas-téri körforgalomhoz jutunk. Itt jobbra kanyarodunk a vár felé. A vár mellettünk bal oldalon lesz, vele szemben a Gárdonyi ház. Itt fordulunk jobbra az Egri Csillagok utcán, majd jobbra a Zöldfa utcára, balra a Cecey Éván és jobbra fordulunk a Talizmán útra, pont előttünk lesz az Illaberek Panzió!

Észak felől, Felnémeten keresztül érkezünk a városba. A Tesco után, a Diego áruháznál balra fordulunk a Régi Cifrakapu útra, ezen végigautózva az Egervár állomáshoz jutunk. Jobbra fordulunk a Bástya útra, előttünk  a vár. Első utca balra az Egri Csillagok utca, majd jobbra a Zöldfa utcára, balra a Cecey Éván és jobbra fordulunk a Talizmán útra, pont előttünk lesz az Illaberek Panzió!

Vonattal:

A vonatállomás gyalogosan elég messze van tőlünk, ezért jelezze, ha vonattal érkezik! Max. 3 főt szívesen elhozunk saját autóval. Amennyiben többen vannak, ajánljuk, hogy üljenek taxiba.

Busszal:

A buszpályaudvarról is szívesen elhozunk max. 3 főt saját autóval. Ha sok csomag van, érdemes taxiba ülni. Gyalogosan kb. 20 perc, a belvároson keresztül. A Bazilika mellett elhaladva végig a Kossuth Lajos utcán, balra a vár főbejáratánál érdemes megkeresni az aluljárót, ezen keresztül a Bástya utcára jutunk, ahol a várral szemben levő Gárdonyi háznál fordulunk jobbra az Egri Csillagok utcán, majd jobbra a Zöldfa utcára, balra a Cecey Éván és jobbra fordulunk a Talizmán útra, pont előttünk lesz az Illaberek Panzió!

Powered by WordPress